See other templates

 

Condiții de utilizare

 

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.hortigala.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare:

 

Politica de confidențialitate


Conținut site si Copyright

- Hortigala face eforturi permanente pentru a păstra exactitatea informațiilor de pe acest site. Rareori, acestea pot conține greșeli : unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

- Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse in pachetele standard.

- Nu asumăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

- Toate promoțiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului.

- Hortigala.ro și toate informațiile conținute sunt proprietatea companiei  Hortigala SRL.

Frauda

- Orice incercare de a accesa datele personale ale altori utilizatori, de a modifica continutul site-lui Hortigala.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul Hortigala.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor Hortigala.ro si va avea ca efect cercetarea penală impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

- Orice litigiu apărut între Clienti și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Sfăntu Gheorghe,județul Covasna, România.

Dispoziții finale

-Hortigala.ro iși rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare ale acestor prevederi, precum și orice modificare asupra site-ului www.hortigala.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

-Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

-Pentru orice lămuriri, vă asteptăm cu un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Magazin online

Go to top
RizVN Login